במסגרת האירועים לה' טבת – יובל השלושים – נערכה יוזמה ייחודית וברוכה, הרחבת ופתיחת ספריות לילדים בעיקר בתלמודי-התורה ובתי הספר. בדורנו זה אשר יש בו הרבה משחקי מסך הקורצים לילדינו, יש לעשות מאמץ מיוחד על-מנת לשמור עליהם בחינוך על טהרת הקודש, ובפרט בספרי איכות חינוכיים וערכיים. פרטים ותמונות בכתבה
לוחם ב"תעסוקה מבצעית" מתאר ארוע "התפרעות פלסטינית" לפני שנתיים. פחד המפקדים להורות על שימוש בירי חי אל המחבלים מחשש העמדה לדין גרם לארוע להמשך שלוש שעות וכמה חיילים פצועים. הפחד מפני המצלמות שבידי המחבלים, וקשרי העבודה השוטפים שבין "בצלם" לפרקליטות מסרס את צה"ל, וזו לכאורה כוונת צמרת צה"ל במשפט אלאור אזריה. ורק דרך אגב, מי מיסד את נוהלי העבודה בין "בצלם" לפרקליטות צה"ל באופן רשמי? - מנדלבליט.
סרטו החדש של יואב אליצור על גסות הלב של בג"ץ שהחליט להרוס את תשעת הבתים בעופרה, ממש באמצע הישוב, סתם, ככה. כי כך הם החליטו. היהירות והאטימות של ה"שופטים" תעלה למשלם המיסים המון כסף. תקדים הריסת הבתים בעופרה עלולה להיות עילה משפטית להריסת עשרות ישובים וותיקים ושכונות בתוך הקו הירוק כולל גם בניין הבג"ץ בירושלים.
מתפללים שהותקפו באבנים ליד קבר יהושע בן נון הזעיקו את המשטרה שעצרה את ה... מתפללים, והביאה אותם לפני שופט כדי שיוציא להם צו הרחקה ל60 יום וקנס 2000 ש"ח, למרות שהמקום נמצא ב"שטח B" (שליטה בטחונית ישראלית, ומותר בכניסת יהודים). השופט שחרר אותם בלי תנאי. "חוננו" שוקלת להגיש תביעה על מעצר שוא. והפורעים הערבים? - מחוזקים ע"י המשטרה, מחכים לסיבוב הבא רח"ל.
גל המחאה השוטף את הציבור היהודי בארץ בקשר למשפט דרייפוס שעשתה מדינת ישראל לאלאור אזריה, מעלה תגובות רבות של חיילים בסדיר ומילואים על סירוב לשרת עד לשחרור אלאור. תמונות
חלוקת דולרים ולמי חנוכה ע"י הרבי שליט"א מלך המשיח, יום א', ג' טבת "זאת חנוכה" תשע"ז
התעללות או טעות? המשטרה הותירה קטינים יחפים בקור הירושלמי קטינים שנעצרו בהר הבית הובלו לבית המשפט יחפים לאחר שהמשטרה לא העבירה להם את נעליהם שנשארו ברשות המשטרה בכניסה להר. בארגון חוננו מכינים תביעה: "מדובר בהתעללות לשמה"
מסיבת חנוכה מרשימה בשכונת נווה דקלים-שיפר פתח תקווה. למעלה ממאה ילדים עם הוריהם השתתפו במסיבת חנוכה מרתקת ויצירתית במיוחד האירוע התקיים במתנ"ס 'נפלאות' במרכז השכונה. גלריה.
זה עתה יצא מבית הדפוס הבטאון החסידי והפופולארי "פנסאים" בגליון מיוחד לרגל ה' טהת דידן נצח יובל שלושים שנה , היו"ל ע"י 'ממש' – מרכז ההפצה בארה"ק, להעצמת המחשבה דיבור ומעשה בענייני גאולה ומשיח. לקבלת עיתון חינם ולהצטרפות למוקד 'ממש' בוואצאפ 0542248770 לצפיה במגזין בכתבה
הרב זמרוני ציק בית משיח כו כסלו "רני ושמחי" תשמ"ב