מידי שנה נוהגים החסידים לחבר ניגונים לכבוד יום הולדתו של הרבי שליט"א מלך המשיח, מבין עשרות הניגונים בוחרת ועדה מיוחדת את הניגון אותו ינגנו באופן מיוחד במשך השנה ובפרט בהתוועדויות הרבי שליט"א מלך המשיח.
כמה ימים אחרי שפורסמה כתבה זו של קלמן ליבסקינד, הוא "צייץ" בטויטר, שאף יהודי לעולם לא יקבל ממדינת ישראל מה שהיא נתנה למשפחת רוצח השוטר מאום אל חירן. המתנות שמחלקת מדינת ישראל למחבלים הבדואים מלמדים אותם איך לגנוב, לשדוד, לגזול ולצאת זכאים.
בג"ץ אישר את החלטת המנהל לבטל לחלוטין את תיק הפיקוח נגד המסגד הלא חוקי. שהוקם בשטח הנתון בשליטה ישראלית מלאה, ובמקום ישנה תוכנית מתאר בתוקף המגדירה את השטח שעליו נבנה המסגד כשטח המיועד למגורים. בפסק הדין השופטים כותבים שהם מאשרים בדיעבד בניה בלתי חוקית. (רק לערבים, כמובן).
מחדל משטרתי חמור נחשף. המקרה ארע לפני מספר שבועות, במהלך פעילות מסוערבת של שוטרים כנגד יהודים בגוש שילה שבבנימין, אז נעצרו ארבעה נערים יהודים בחשד לתקיפת ערבים. אלא שמחדל משטרתי חשף כי הערבים שהגיעו עם השוטרים למקום, תקפו את נערי הגבעות
במסיבת העיתונאים עם טראמפ ונתניהו לפני פגישת העבודה שלהם שהסתיימה היום לפנות בוקר לפי שעון ישראל, דיבר טרמפ בתקיפות על התחייבותו למנוע מאיראן נשק גרעיני, על החינוך לטרור אצל הפלסטינים ועל כך ש"פתרון שתי המדינות" לא בדיוק מעניין אותו.
לקראת ש"פ יתרו, כ"ב שבט, מפרסם "המכון להפצת תורתו של משיח" הנחה מהתוועדות ש"פ יתרו, כ"ב שבט תש"נ - יאָרצייט-הילולא השני של הרבנית הצדקנית מרת חי' מושקא נ"ע זי"ע - תדפיס מתוך ספר "דברי משיח - ה'תש"נ". ההנחה נערכה מחדש בהתבסס על מספר רשימות מההתוועדות.
בדואים פלשו לקרקע בנגב שנרכשה ע"י יהודים מהמנהל כחוק ורשומה בטאבו ובנו שם באופן בלתי חוקי. בג"ץ דחה את היהודים בעלי הקרקע, למרות שהבניה הבדואית בשטח איננה חוקית לכל הדעות. איפה ואיפה אצל שופטי בג"ץ.
בערב השקת 'אלבום השליחות' של 'ממש' – נשאו דברים מספר שלוחים ואורחים נוספים והעלו על נס את האלבום החדש והמפואר, המביא את משנתו של הרבי מלך המשיח שליט"א על השליחות של כל אחד ואחת מבאי העולם והסתכלותו המיוחדת על כל יהודי שהוא שליח. כיבד את האירוע בנוכחותו ונשא דברים פרופ' הרב יצחק קראוס, שעשה דוקטורט על תורתו של הרבי וחיבר ספר על דור השביעי.
לאור הוראת הקדושה של הרבי "שנשי ישראל הצדקניות . . מתחילות תיכף בהשירה בתופים ובמחולות", נערכים במרכז ההפצה ממש – למכירה מסיבית של תופים, שהופקו במיוחד עם כיתוב זהה לזה שהוגש לרבי מלך המשיח שליט"א. ניתן להשיג גם תופים קטנים לילדות. להזמנות : 077-5123770
ביום ראשון, אור לי' שבט התכנסו עשרות רבות להתוועדות סוחפת לרגל קבלת הנשיאות של הרבי שליט"א מלך המשיח. רבנים ומשפיעים, לצד עסקנים וחסידים והמוני בית ישראל, התוועדו אל תוך הלילה וכדברי אחד המשתתפים "היתה התוועדות מרוממת, אין ספק שתזרז את הגאולה!"
כחלק מההפקות הלא פוסקות וקו עשיה ההולך וגובר ב"ה, תמיד מפתיעים מחדש במרכז ההפצה בארץ-הקודש – 'ממש'. בהתרעה קצרה מאד, קיבלו רק השבוע מאות ידידי ממש, שלוחים ופעילים, הזמנה לערב מפואר לרגל השקת היצירה החדשה "אלבום השליחות".
ביום ראשון בערב ליל יו"ד שבט, נערכה התוועדות ידידים מיוחדת לרגל יום הגדול והקדוש, ולציון צאתו לאור עולם של האלבום החדש "השליחות – הקריאה הנצחית לכל אחד ואחת". הערב נערך בהדר ופאר בלתי רגילים באולם 'ממש', שהוסב ועוצב ביד אמן לטרקלין מפואר במיוחד ובו נערכה ההתוועדות החסידית סביב לשולחנות ערוכים ועמוסים בכל טוב.
במלאות שלוש שנים לפטירתו של השליח הבלתי נשכח לבית שאן הרב יעקב שמולביץ ע"ה, התאספו בני משפחתו, מקורביו ומושפעיו להתוועדות חסידית עם בנו וממלא מקומו בשליחות הרב שלום בער שמולביץ שתבע להמשיך את שליחות הרבי שליט"א מלך המשיח כל אחד היכן שהוא נמצא ולהכין את העיר לקבלת פני משיח.
מאות רבות של חסידי חב"ד, רבנים ותמימים אנשים נשים וטף הגיעו אמש לכינוס י"א שבט לכניסת שנת ה"חיים" לנשיאות הרבי שליט"א מלך המשיח. דיווח ראשוני וגלריה ענקית מהצלם לוי ישראלי.
כלי חדש ומוצלח ביותר להפצת לימוד ענייני משיח וגאולה שכידוע הלימוד בעניינים אלו 'היא הדרך הישרה לגאולה'. הנכם מוזמנים להצטרף בעצמכם לרשימת התפוצה וכן לשלוח ולשתף על הכלי האמור למקורבים ידידים ועוד. לנוחיותכם צירפנו כאן הודעה מוכנה ותמונה. - רק לעשות העבר לרשימות התפוצה שלכם ועוד עשרות יהודים לומדים ענייני משיח וגאולה - היא הדרך הישרה לגאולה.
הבטאון החסידי והפופולארי "פנסאים" מס' 11 בגליון מיוחד לרגל י' שבט, היו"ל ע"י 'ממש' – מרכז ההפצה בארה"ק, להעצמת המחשבה דיבור ומעשה בענייני גאולה ומשיח. לצפיה בגליון בכתבה.
קהל רב השתתף בלימוד ענייני גאולה ומשיח בליל שישי האחרון שנערך על ידי מרכז ההפצה ממש, בביהכנ"ס מרכז ממ"ש. את הערב הנחה הרב יוסף יצחק טאוב, ונמסרו שיעורים מאת מרצי ממש הרב משה קורנוויץ והרב שמעון ויצהנלדר, בהמשך נערכה התוועדות ליל שישי סוחפת, אל תוך הלילה. דיווח מלא וגלריה
גם בהילולת הבבא סאלי פעילי בית חב"ד הילולות כבשו את המקום באלפי הנחות תפילין, כתיבה לרבי שליט"א מלך המשיח, ומכירת ספרי חסידות. גלריה
הערב אי"ה - השקת 'אלבום השליחות', החדש, בהשתתפות הרה"ח ארי קדם, הרה"ח זלמן ברנשטיין, פרופ' הרב יצחק קראוס ומופע אמנותי של הקומיקאי מוטי בן-ישי. בערב תוגש ארוחה חגיגית ומפוארת, ולאחר התכנית הרשמית תתקיים התוועדות חסידים כהכנה ליו"ד שבט עם הרה"ח שמעון ויצהנדלר עורך פרסומי 'ממש'. נותרו מקומות אחרונים בהרשמה מוקדמת. (לגברים). לפרטים: 077.5123.770
זה היום עשה ה' נגילה ונשמחה בו. הכנסת ספר תורה לבית הכנסת "מרכז חב"ד ליובאוויטש" בראשות הרב שמואל אניג'ר, מחר (שני) י' שבט, בהשתתפות הרב זמרוני ציק, רבנים ואישי ציבור. פרטים בכתבה.
הציבור החרב מוזמן להשתתף בהתוועדות המרכזית לכבוד י' שבט בירושלים, עם הרב מנחם מענדל וילשנסקי ראש ישיבת חב"ד חיפה, רבנים ומשפיעים, ביום א', ט' שבט שעה 20:30, רח' יעבץ 8 ירושלים ת"ו מסביב לשולחנות ערוכים. הכניסה חופשית, הציבור מוזמן. (הארוע לגברים בלבד).