• ב"ה ימות המשיח!
  • כ"ג כסלו התשפ"ו (13.12.2025) פרשת וישב

שליחות בתוך העולם המוזיקלי

שלושת חברי להקת "שליחעס" מספרים על החיבור המוזיקלי המפתיע שנולד בהשגחה פרטית וברכה מהרבי שליט"א מלך המשיח, על הסינגל "מזמור לתודה" שכבר צובר תהודה רבה, ועל יצירתם המכוונת להפצת אור ושמחה של גאולה באמצעות מוזיקה יהודית חיה ומרגשת
עדכונים שוטפים בערוץ הגאולה בטלגרם

הכול התחיל, ברגע אחד בח"י אלול, "רגע מכונן", כפי שהם מתארים אותו, שלושתם עוסקים במוזיקה כל חייהם, כל אחד מכיוון אחר, אך  רק באותו יום התחברו כל הנימים לתוך יצירה חדשה.

"אנחנו הרכב שנולד ממש בהשגחה פרטית, מברכה ישירה של הרבי שליט"א מלך המשיח," מספר אלדד איזנמן, "אחרי שנים שכל אחד מאיתנו פעל במוזיקה בנפרד — זה פשוט התנקז לרגע אחד של חיבור."

חברי ההרכב החדש "שליחעס" - אלדד איזנמן, ניר חדד וחיים סבג - מספרים על הדרך המפתיעה שהביאה אותם להקים להקה, על הסינגל הראשון "מזמור לתודה" שכבר סוחף את הרשתות, ועל הברכה של הרבי שליט"א מלך המשיח שמלווה כל צעד מוזיקלי.

במהירות לא רגילה, בתוך כחודשיים בלבד, נולדו כבר שמונה שירים — ארבעה מוקלטים, אחד יצא כסינגל: 'מזמור לתודה', שהפך ללהיט.

אותו מכתב - פעמיים

שלושת החברים גרים בלוד - חלקם ילידי העיר, חלקם הגיעו אליה רק לפני זמן קצר.

ניר חדד מספר בחיוך על תחילת הדרך: "ראיתי את אלדד כשהגיע לשכונה לפני שנתיים. בהתחלה רק הסתכלתי מהצד, יום אחד פשוט ניגשתי אליו ואמרתי — הגיע הזמן לעשות משהו."

כל אחד מהם כתב בהזדמנות שונה לרבי שליט"א מלך המשיח (האחד באמצעות האפשרות באינטרנט, והשני קיבל את המענה בספר אגרות קודש) ושניהם מקבלים בדיוק את אותו מענה (כרך ח' עמוד קלו-קלז): להוסיף בשיעור, באיכות ובכמות, ובאופן מפתיע — גם עניין של שידור רדיו. "אם הרבי שליט"א מלך המשיח אומר רדיו? עושים רדיו. הכול התחבר," הם אומרים "ואכן לאחר מכן הוזמנו לשני ראיונות ברדיו קול חי וברדיו קול ברמה - שתי ברכות, שני ראיונות".

תגובות חמות

אליהם מצטרף חיים סבג בקול ייחודי שמוסיף נופך של פיוט אנדלוסי, ומאותו רגע ההרכב מקבל צורה ברורה: ראפ, פיוט, הפקה אלקטרונית — אבל הכול עטוף ברוח אחת: רוח של גאולה.

השיר הראשון שלהם, "מזמור לתודה", זכה למאות תגובות חמות. "אני רגיל לפרגונים מהשכנים," מספר סבג בחיוך, "אבל הפעם זה זרם מכל הכיוונים - אנשים ששמעו, התחברו וביקשו לשמוע שוב."

הלהקה הקדישה את השיר לחטופים, והוא הפך עבור רבים לרגע של חיזוק. "זה שיר עם מילים כל כך חזקות," הם מסבירים, "ובתקופה הזו דווקא — זה מקבל משמעות נוספת."

הפרויקט הראשון של הלהקה נקרא "שרים תהילים" - רעיון פשוט ועמוק: לקחת פסוקים מספר התהילים ולהלביש אותם על סגנונות מוזיקליים מגוונים.

השיר הבא, לדבריהם, יישא את השם "אשיר עוזך", ויהיה שונה לחלוטין מהסינגל הראשון.

שמחה של גאולה

אלדד איזנמן, אחד מעמודי התווך של ההרכב, הספיק כבר להופיע מול עשרות אלפים. "הוא לא אוהב להגיד את זה," צוחקים החברים, "אבל בעבר הוא היה שותף להפקות משמעותיות ביותר".

לצד העשייה המוזיקלית, לשלושת החברים יש עבודות מסודרות: אלדד הוא עורך וידאו, ניר מורה לפסנתר, וחיים - איש תוכנה.

"אנחנו רוצים שהמוזיקה תהיה שליחות," הם מדגישים, "ושמים על זה כעת את כל משקלנו כדי לקדם את זה יחד עם המסרים שאנחנו מעבירים. בכל חודש ישוחרר בעז"ה שיר חדש. כשהרבי שליט"א מלך המשיח נותן ברכה - הולכים עד הסוף," הם אומרים בתחושת שליחות. "אנחנו רק בתחילת הדרך. אבל כבר עכשיו מרגישים שהמוזיקה שלנו מגיעה ללבבות - וזה העניין להוסיף בשמחה שמביאה את הגאולה האמיתית והשלמה". להזמנות: 052-361-6402. 

האתר שנועד לשנות את העולם

תגובות

הוספת תגובה חדשה

בתהליך...